Priligy Generic

Αγοράστε Priligy Generic (Δαποξετινη) 30, 60, 90 mg σε απευθείας σύνδεση χωρίς συνταγή στην Ελλάδα

Το Priligy είναι το όνομα που δίνεται σε φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την παράταση της σεξουαλικής επαφής. Το Priligy δεν μοιάζει με το Viagra ή τα γενόσημά του ως προς τον τρόπο που επηρεάζει το σώμα. Τα χάπια σας επιτρέπουν να καθυστερήσετε την έναρξη του οργασμού, έτσι ώστε η εκσπερμάτιση να καθυστερήσει σημαντικά. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα Priligy στην αγορά, μεταξύ των οποίων η δαποξετίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή. 

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αγοράσετε το γενόσημο Priligy σε οποιαδήποτε κατάλληλη στιγμή, για την οποία το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε ένα αίτημα στην ιστοσελίδα. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται με κάθε τρόπο που βολεύει τον πελάτη. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές και προσφέρουμε ευνοϊκές τιμές για τα γενόσημα. Η παραγγελία χωρίς συνταγή και η προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών καθιστά τη συνεργασία με ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο ακόμη πιο κερδοφόρα.

 • Ταχεία έναρξη δράσης
 • Μακροχρόνιο αποτέλεσμα
Ασφαλής συναλλαγή
Επισκεφθείτε τους συνδέσμους πιστοποιητικών στη σελίδα Ταμείο
Payment Methods
Επιλογή δοσολογίας

Priligy Generic 60mg

Δεμα Τιμή Ανά Χάπι Αποταμίευση Bonus
60mg x 10 χάπια
45.36
€ 4.54 € 0 - Αγοράστε
60mg x 20 χάπια
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 χάπια Αγοράστε
60mg x 30 χάπια
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 χάπια Αγοράστε
60mg x 60 χάπια
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 χάπια Αγοράστε
60mg x 90 χάπια
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 χάπια Αγοράστε
60mg x 120 χάπια
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 χάπια Αγοράστε
60mg x 180 χάπια
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 χάπια Αγοράστε

Παράδειγμα φακέλου
Η παραγγελία σας θα συσκευαστεί με ασφάλεια και θα παραδοθεί εντός 24 ωρών. Έτσι είναι η συσκευασία (πραγματικές φωτογραφίες του αντικειμένου που στάλθηκε). Έχει το μέγεθος και την εμφάνιση μιας κανονικής επιστολής (24x11x0,7 cm) και το περιεχόμενό της δεν θα λείπει.

Μέθοδος παράδοσης
Εκφράστε παράδοση
Χρόνος παράδοσης
4-11 εργάσιμες ημέρες
Τιμή
€ 14.98
Διεθνής ναυτιλία
Προστασία και ασφάλεια
Διακριτική συσκευασία
Εγγύηση της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας
Παράδοση της παραγγελίας σας εντός 21 ημερών
100% εξασφαλισμένη παράδοση.

Σκοπός και χαρακτηριστικά του γενόσημου Priligy

Το Priligy χρησιμοποιείται συχνότερα από άνδρες που έχουν βιώσει ανεξέλεγκτη εκσπερμάτιση. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αυτοπεποίθησης. Συχνά γίνεται αιτία ψυχολογικής δυσφορίας. Με τη λήψη των χαπιών, ένας άνδρας θα μπορέσει να παρατείνει σημαντικά τη συνουσία, προσφέροντας ευχαρίστηση στη σύντροφό του. Η ποιότητα του οργασμού δεν επηρεάζεται καθόλου όταν καθυστερεί. Το Priligy είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και δεν προκαλεί εθισμό ακόμη και με τακτική χρήση.

Πώς λειτουργεί το γενόσημο Dapoxetine

Το Priligy βασίζεται στη χρήση της δαποξετίνης. Αυτό το συστατικό μπλοκάρει τη σεροτονίνη. Αυτή η ορμόνη συσσωρεύεται μεταξύ των νευρώνων, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της ευαισθησίας τους, οπότε η σεξουαλική διέγερση οδηγεί πολύ σύντομα στην έναρξη της εκσπερμάτισης. Με την επιβράδυνση των χημικών αντιδράσεων και τον αποκλεισμό της σεροτονίνης, η δαποξετίνη καθιστά δυνατή την καθυστέρηση της στιγμής της εκσπερμάτισης για την απόλαυση και των δύο σεξουαλικών συντρόφων. Το Priligy παρέχει παράταση της σεξουαλικής επαφής χωρίς αρνητικές επιδράσεις στο ΚΝΣ ή στο σεξουαλικό σύστημα.

Λαμβάνοντας Dapoxetine

Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται ακριβώς όπως συνιστά ο γιατρός σας. Το δισκίο πρέπει να λαμβάνεται 1 ώρα πριν από το σεξ. Ένα ποτήρι καθαρό νερό πρέπει να λαμβάνεται για να επιταχυνθεί το αποτέλεσμα. Επίσης, η διατροφή ενός ανθρώπου επηρεάζει την ταχύτητα συσσώρευσης του φαρμάκου στο αίμα. Η αφθονία λιπαρών τροφών πριν από τη λήψη του χαπιού θα καθυστερήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω πριν πάω μέσα;

Το γενόσημο Priligy δεν είναι κατάλληλο για ασθενείς με ιστορικό των ακόλουθων παθήσεων

 • καρδιακές παθήσεις,
 • σύνδρομο αδυναμίας του φλεβοκόμβου,
 • στεφανιαία νόσο,
 • νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια.

Οποιαδήποτε από αυτές τις παθήσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται στο ραντεβού με τον γιατρό σας.

Δοσολογία και λήψη του Priligy

Τα γενόσημα δισκία Dapoxetine διατίθενται σε διαφορετικές δοσολογίες. Γενικά, τα παρασκευάσματα δαποξετίνης περιέχουν 30, 60, 90 mg του δραστικού συστατικού. Η βέλτιστη δοσολογία είναι 60 mg. Οι αρχάριοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δισκία των 30 mg δαποξετίνης για να δοκιμάσουν καλύτερα τις επιδράσεις της ουσίας στο σώμα. Η υπέρβαση της δοσολογίας των 90 mg δεν συνιστάται.

Αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα

Το Priligy και το αλκοόλ δεν είναι συμβατά. Η αιθανόλη μπορεί να κάνει πιο έντονες τις παρενέργειες του Priligy, συμπεριλαμβανομένης της υπνηλίας, της μειωμένης δραστηριότητας και της ζάλης. Άλλα φάρμακα μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις επιδράσεις του Priligy:

 • Αναστολείς του CYP3A4,
 • αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης,
 • αναστολείς της μονοαμινοξειδάσης,
 • αντικαταθλιπτικά.

Ενημερωθείτε από το γιατρό σας για τον πλήρη κατάλογο των φαρμάκων με τα οποία δεν μπορεί να συνδυαστεί το Dapoxetine.

Αντενδείξεις του Priligy

Τα δισκία δεν πρέπει να λαμβάνονται από ασθενείς που είναι υπερευαίσθητοι στη δαποξετίνη ή στα έκδοχα της. Αντενδείκνυται επίσης εάν είστε κάτω των 18 ετών. Η δαποξετίνη δεν είναι κατάλληλη για τη θεραπεία της γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Οι ψυχικές διαταραχές ή η κατάθλιψη δεν είναι επίσης κατάλληλες για θεραπεία. Η δαποξετίνη μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη διάρκεια της θεραπείας, συμπεριλαμβανομένων των οπτικών διαταραχών και της λιποθυμίας. Για το λόγο αυτό, η επίδραση στην οδήγηση μπορεί να είναι αρκετά σημαντική.

Το Priligy και οι παρενέργειές του

Οι αρνητικές αντιδράσεις του οργανισμού προκαλούνται συνήθως από την αυτοθεραπεία. Οι περισσότεροι ασθενείς που εμφανίζουν αρνητικές επιπτώσεις παραπονιούνται για αυτά τα προβλήματα υγείας:

 • υπνηλία,
 • ταχυκαρδία,
 • χαμηλή πίεση,
 • δύσπνοια,
 • μια ορμή αίματος στο πρόσωπο.

Οι παρενέργειες από τα γενόσημα είναι ήπιες και σπάνια χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με φάρμακα. Για να μειώσετε την έντασή τους, θα πρέπει να επωφεληθείτε από τα αυθεντικά προϊόντα που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα χαπιών ενίσχυσης της ισχύος.

Υπερδοσολογία Priligy

Η υπερδοσολογία είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Συνήθως συνοδεύεται από συμπτώματα φαρμακευτικής δηλητηρίασης. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, συνταγογραφείται πλύση στομάχου ή λήψη απορροφητικών ουσιών. Η συμπτωματική θεραπεία παραμένει ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την εξάλειψη των αρνητικών επιπτώσεων.

Αποθήκευση φαρμάκων για την παράταση του σεξ

Τα φάρμακα με δαποξετίνη πρέπει να φυλάσσονται σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Αυτό γίνεται συνήθως σε ένα ξηρό μέρος που δεν είναι προσβάσιμο από παιδιά και διατηρεί τη θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου. Τα δισκία δεν πρέπει να λαμβάνονται μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην αρχική συσκευασία.

Ευθύνη

Το Priligy είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν και επομένως πρέπει να λαμβάνεται μόνο μετά από διαβούλευση με γιατρό. Οι πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο προορίζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η χορήγηση δεν ευθύνεται για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που προκαλούνται από την αυτοθεραπεία με Dapoxetine.

 • Μαρτυρίες πελατών

Priligy Generic

Μεγάλη τιμή, γρήγορη παράδοση, το δέμα έφτασε καλά συσκευασμένο

Priligy Generic

Πολύ ευχαριστημένος τόσο με την τιμή όσο και με τους χρόνους παράδοσης.

 • Δημοφιλή προϊόντα
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 ένα χάπι
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 ένα χάπι
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 ένα χάπι